Qigong

Ik geef je een behandeling en of geef je oefeningen mee. Kijk alvast eens bij de gratis weggever. 

Een zachte behandelmethode of bewegingsmethode om de energie doorheen je meridianen en 5 yinorganen (nieren, milt, lever, hart en longen) beter te laten stromen. We hebben 12 grote energiebanen in ons lichaam die verbonden zijn met onze organen. Wanneer de energie geblokkeerd raakt in één van deze meridianen geeft dit een negatief effect op je organen. 

Qigong kan je opsplitsen in “qi” en “gong”. “Qi” is niet enkel de lucht die we inademen. Het betekent ook de vitale energie van ons lichaam. “Gong” betekent “ het werken met”, in dit geval je energie. 

Qigong is het uitvoeren van oefeningen die op een zachte manier ons lichaam versterken. Er ontstaat meer souplesse, energie, kracht,… op alle niveaus van ons leven. 

Door het opruimen van blokkades, ontstaat er een betere doorstroming in je energie. Wanneer de oefeningen op regelmatige basis herhaald worden ontstaat er een routine die je dynamischer, levendiger en soepeler maakt. 

Het maakt je veerkrachtiger op alle niveaus van je leven. Soms heb je even een ondersteuning nodig om vooruit te komen, om oude gewoonten te doorbreken, om als het ware grote schoonmaak te houden. 

Hierdoor ontstaat er nieuwe ruimte en energie om nieuwe projecten in je leven aan te vatten.

TERUG

 ​ ​Ingrid Van Pelt
Heizoomlaan 36
2950 Kapellen
GSM: +32 478 322 369
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

btw BE687.374.959 
bankrekening: BE98 0012 2671 9893

2023 INGRID VAN PELT  
SITE BY STEFAAN BOLSSENS
PICTURES RUDI SCHUEREWEGEN